Ce este StiaiCa.eu

helper image

Ce este StiaiCa.eu?

Descoperă cele mai de succes afaceri și cele mai cool localuri din orașul tău și din restul Europei!

StiaiCa.eu este un portal online, care pune în dialog consumatorii cu afacerile locale.

Acoperim toate domeniile de activitate din Uniunea Europeană și ajutăm utilizatorii să afle informații relevante despre locurile care îi interesează și despre care vor să cunoască mai multe detalii.

De asemenea, utilizatorii pot contribui activ, sugerând detalii privind programul de funcționare sau produsele preferate ale afacerilor din localitatea în care se află.

Reprezentanții unei afaceri au posibilitatea să-și construiască prezența online pe www.StiaiCa.eu și să comunice direct cu cei interesați, prin intermediul paginilor dedicate afacerilor pe care le dețin, oferind informații detaliate despre afacerea pe care o reprezintă.

Toate afacerile prezente pe www.StiaiCa.eu beneficiază de o pagină personalizată, unde reprezentanții firmelor pot adăuga detalii relevante cu privire la produsele și serviciile oferite; link-urile către website-urile companiilor vor fi vizibile pe paginile dedicate acestora; se poate publica programul firmei, precum și adresele de email sau numerele de telefon utile, iar reprezentanții afacerilor pot selecta categoriile și sectoarele de activitate ale firmelor, pentru o mai bună vizibilitate.

laptop-stiaica
vinde -nline

Mai mult decât atât, www.StiaiCa.eu vine în ajutorul celor care au o afacere, oferind soluții pentru o prezență online complexă.

Reprezentanții companiilor pot opta pentru promovarea și vânzarea produselor online pe site, asigurând astfel o creștere a vizibilității.